Højt humør på en solskinsdag

Det er helt vildt, hvad godt vejr gør ved humøret! Jeg ELSKER, at det er ved at blive sommer. Så er tilværelsen da lige til at holde til.

I dag har jeg en fridag, hvor jeg har hygget mig med en veninde, der var så sød at tage turen fra Aarhus til Ålleren. Vi spiste frokost i solen og nød byen. Det er fantastisk, som folk pibler frem, når vejrguderne er gode ved os. :-) De sidste par timer har jeg brugt på at læse på terrassen, og nu vil jeg forberede mig lidt på arbejdsdagen i morgen.

Jeg arbejder nemlig det meste af Kristi Himmelfarts-ferien, og selvom man da godt gad nyde vejret med et koldt glas hvidvin og gode venner, så er der altså også noget specielt over at være på arbejde, når temperaturen sniger sig op omkring de 20 grader. Især, når man er reporter, der skal ud i ”marken”.

Torsdag var jeg på vagt med min lillebror Joakim, som jo er fotograf-elev, og her bød dagen blandt andet på en tur i Fårup Sommerland og til Sindal Marked og lave reportager til aftenens udsendelse. I løbet af dagen tog jeg denne lille video, som illustrerer humøret meget godt den dag:

Nogle gange må jeg altså knibe mig i armen over hvor godt, vi har det. Fredag var jeg tilbage på værtspinden, og selvom arbejdsdagen foregår indenfor, så er der altså bare en anden stemning, når vinduerne er åbne, og folk kommer rødkindede hjem på redaktionen. Desuden var der brunsviger med flødeskum, og så er dagen jo nærmest perfekt.

I morgen skal jeg på FDM Jyllandsringen og dække historisk motorsport med Race Media, som leverer til TV3 Sport og de regionale kanaler. Jeg var af sted nogle gange sidste år, hvor jeg dækkede traktortræk i Brande og løb på Padborg Park, og det var nogle gode dage med masser af larm og glade folk. Og så skal jeg måske interviewe Prins Joachim, der selv kører historisk race, så det skal nok blive en god dag. :-)

Her er lidt billeder fra sidste år af den super-motorsports-kyndige reporter…

2015-05-03 10.19.22

2015-05-03 13.53.22

Hav en dejlig aften!

Leave a Reply