Se mig, se mig!

Da jeg var lille, var jeg overbevist om, at jeg skulle stå på en scene, når jeg blev stor. Jeg gik til sang, kor, dans, drama, guitar og klaver (utroligt, hvad man kunne finde tid til som barn?! Det var jo selvfølgelig også før folkeskolereformen…) og meldte mig til alle de talentkonkurrencer, jeg kunne komme i nærheden af. Jeg sendte et bånd ind til produktionen af Bølle-Bob, skrev sange til MGP (og var pavestolt, da en af mine sangtekster blev lagt ud på MGP-hjemmesiden) og meldte mig til at spille hovedrollen i et stort opsat teaterstykke, da jeg gik på efterskole.

Mine søde forældre kunne ikke nænne at fortælle mig, at jeg sang elendigt, og at jeg i virkeligheden heller ikke var SÅ god til at danse, som jeg bildte mig ind. Men gudskelov indså jeg det selv, da jeg blev ældre og klogere, og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg ikke endte som en af de stakler, der stiller op til X-Factor og virkelig tror på, at det altså lyder godt, når man forsøger at ramme det høje c. :-)

Udover drømmen om at blive halvdelen af det nye Creamy, drømte jeg også om at blive journalist. Jeg skrev en avis om min familie og lavede videoer sammen med min lillebror Joakim, hvor jeg legede nyhedsvært. Blandt andet den her, hvor jeg er 12-13 år gammel:

Josse – Nyhederne from Josefine Brader on Vimeo.

I 6. klasse var jeg i praktik på Nordjyske Stiftstidende en enkelt dag, og succesen blev gentaget igen i 9. klasse, hvor jeg var praktikant på avisen i en uge. Jeg skrev et opslag med tre artikler om cutting, og historien kom på forsiden af søndagstillægget. Efterfølgende blev Nordjyske kontaktet af DR, der gerne ville i kontakt med journalisten bag artiklerne, fordi de ville lave TV om emnet. Der måtte min praktikvejleder fortælle journalisten fra DR, at artiklerne altså var blevet skrevet af en 15-årig erhvervspraktikant. Gæt lige, hvem der levede højt på det i flere uger?

Selvom det er lidt pinligt at indrømme som 23-årig, så tror jeg altid, der har været lidt af en linselus gemt i mig. Jeg synes, det er vildt sjovt og fedt at få sommerfugle i maven før man går på – om det så drejer sig om at skulle fremlægge et projekt på klassen eller at skulle sende live-TV. Det giver et kick. Men hvilken blogger synes ikke, at det er lidt sjovt at performe? :-)

Leave a Reply