Jeg har grinet lidt for meget af det her

Fredag, du har været MEGET savnet! I dag har jeg hjemmearbejdsdag, hvor der skal skrives artikel til bachelorprojekt, og så har jeg en lille aftenvagt på TV2/Nord. Jeg er så kedelig, at jeg skal bruge hele weekenden på at arbejde på projektet også. Christian og jeg skal dog lige en lille tur ned og kigge på Black Friday-tilbud senere i dag.

Apropos Black Friday – jeg forstår simpelthen ikke, at folk gider at brokke sig over, at “det er bare sådan noget amerikansk noget, det behøver vi ikke have her i Danmark“. Hva’? Billig elektronik og udsalg i hver en forretning, man passerer – what’s not to like? Os “nærige” nordjyder har da ekstra god grund til at juble over den amerikanske tradition, når der er hårde hvidevarer til -25 %. :-) Der er ligesom dem, der klager over, at Føtex da også har fødselsdag hele tiden. Hvordan i alverden kan det på nogen måde være træls (for at sige det på godt nordjysk), at Føtex skærer halvdelen af prisen på en Lurpak og 30 % af et Siemens-fjernsyn?! Jeg er i hvert fald den første til at juble! Nå, ikke mere brok over brok. Jeg er nemlig faldet over noget, der kan gøre selv den mest triste og sure dag bare en lille smule gladere.

Det kan godt være, jeg bare er lidt sløv i betrækket, men det der fænomen, hvor man tager lyden ud af musikvideoer og i stedet lægger lyd ind fra omgivelserne i hvert klip, det er altså gået min næse forbi! Jeg har simpelthen været flad af grin og har gennemsøgt YouTube for de sjoveste af slagsen, og jeg har lidt lyst til at dele dem her. Hvis man ikke er til den slags humor, så beklager jeg på forhånd! :-)

Vi begynder med lidt Gangnam Style…

Og så skal I da heller ikke snydes for den søde Christopher:

Og har man mod på mere, så slutter vi lige af med en klassiker. :-)

Hvis det gav jer bare et halvt så stort smil på læben, som jeg fik, så er missionen lykkedes! Kan I have en rigtig dejlig weekend!

Leave a Reply