Det her er åbenbart ikke lige min uge

Det er virkelig ikke meningen, at det her skal være en brokke-blog. Tværtimod, faktisk! Men udgangspunktet for bloggen var netop, at jeg så ærligt som muligt ville skildre de ting, der foregår i mit liv, så det ville også virke falsk at fremstille et billede af, at alt kører på skinner disse dage.

Jeg sidder netop i toget mod Aalborg. Finally. Vi har lavet interviews i Randers, og fordi jeg skal på arbejde kl. 16.30, blev jeg nødt til at tage toget mod Aalborg kl. 14.20 for at kunne nå bussen videre mod Aabybro. Det viste sig, at vi allerede var færdige kl. 13.30, så jeg skyndte mig ned på Randers Station for at fange det første tog mod Aalborg. Så ville jeg nemlig lige kunne nå hjem og skifte tøj inden arbejde, da jeg er gennemblødt efter en dag i regnvejr i Randers’ gader.

Da jeg kommer til stationen klokken 13.46 kan jeg se, at toget afgår fra stationen kl. 13.48. Helt perfekt! Jeg hopper ind i toget, dørene lukker og jeg indser først for sent – til min store gru – at det er toget mod Aarhus, jeg er hoppet ind i. Jeg trykker desperat på åbn-knappen, men dørene forbliver lukkede, og toget begynder så småt at trille sydpå. Jeg tjekker Rejseplanen med det samme og indser, at jeg med min lille smuttur til Smilets By vil komme en halv time for sent på arbejde.

Og der sad jeg så. Gennemblødt, frysende og på grådens rand på gulvet i gangen i toget mod Aarhus. Selvmedlidenheden ville ingen ende tage.

Jeg har nu overtalt min søde lillebror til, at han holder på Aalborg Station og kører mig direkte til Aabybro, når jeg endelig ankommer til Aalborg. Hvis trafikken arter sig, som jeg gerne vil, så kan jeg lige præcis nå at tjekke ind på TV2/Nord klokken 16.30.

Jeg ved ikke rigtigt, om det her er payback for sidste uge, hvor jeg følte mig som Fætter Højben. I dag har jeg det mest som en blanding af Fætter Vims og Anders And.

Vi må håbe, det bliver bedre i morgen.

IMG_6407

Leave a Reply