Mandag, for pokker…

Så er det atter mandag. Jeg plejer egentlig at være rimeligt god til at holde mandags-humøret oppe, men jeg må indrømme, at jeg skal kæmpe en lille smule mere for at smile i dag, end jeg plejer at skulle.

I weekenden havde jeg de skønneste dage på arbejde med gode kollegaer og glade mennesker. Nu sidder jeg igen i et tog mod Aarhus, jeg er i søvnunderskud og bachelorprojektet hænger mig langt ude af halsen. Jeg skulle have transskriberet et interview i toget, men lyden på optagelsen er så dårlig, at larmen fra toget gør det næsten umuligt at høre noget. Og så har jeg ondt i maven. I kan nok høre, at ja-hatten lige skal hives frem af skabet, ikke? :-)

Sådan en opgaveskrivning er noget mærkeligt noget. Som jeg skrev i sidste uge, føles det lidt som en rutsjebanetur. Og jeg er ærligt talt ved at blive lidt svimmel af turen. Vi ved ikke helt, om vi er købt eller solgt. Vi synes, vores opgave er god og absolut et værdigt emne til en bacheloropgave, men vores vejleder virker ikke til at være helt enig. Og så er det dæleme svært.

Og så er den der igen – den dårlige samvittighed. Den dårlige samvittighed over at forsømme venner, familie og ikke mindst Christian. Jeg kan ikke huske, hvornår Christian og jeg sidst har haft en aften, der har været 100 procent dedikeret til hinanden. Der er altid noget skolearbejde, der skal ordnes, folk, der skal ringes til og søvn, der skal indhentes.

Jeg ved godt, at jeg selv har valgt at bo i Aalborg og pendle hver dag til Aarhus for at skrive bachelor. Men jeg føler heller ikke, at jeg kan forsvare at tvinge Christian til at vi skulle sige vores lejlighed op, for at jeg kunne komme til Aarhus i fem måneder. Christian går jo trods alt i skole og arbejder i Aalborg, og er allerede én gang flyttet for min skyld. Og med et job, der venter i Nordjylland fra 1. februar, ville det også være tosset. Jeg har slet ikke lyst til andet end at bo her.

Jeg ved også godt, at jeg selv har valgt at sige ja til alle de vagter, jeg overhovedet kan få på arbejdet. Men det er trods alt der, jeg føler, at det, jeg har gang i, rent faktisk giver mening. Jeg elsker at være ude og lave TV, og kunne jeg kaste bacheloropgaven fra mig og begynde på arbejde morgen, så havde jeg sagt ja. Desuden er det heller ikke helt billigt at være på SU og rejse frem og tilbage hele tiden.

Mandag er altså ikke lige min dag i dag. Jeg krydser fingre for, at du, tirsdag, vil være mig mere nådig. :-)

39706-i-hate-monday-morning-2560x1440-funny-wallpaper

 

Leave a Reply