Om rivejernet

Til blog 2
Rivejernet.dk er drevet af mig – Josefine Brader, 23 år, bor i Aalborg med min kæreste Christian, er journaliststuderende på sidste semester og snart fuldtids-journalist. For tiden har jeg enkelte vagter som freelancejournalist, men fokuserer primært på at skrive hovedopgave på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg har i 18 måneder været i praktik på den regionale TV-station, TV2/Nord, hvor jeg lavede nyhedsindslag, sendte live, lavede længere programmer og var med til at styre hjemmesiden. Jeg har også været kommunikationsansvarlig ved Arkitektur & Design på Aalborg Universitets web- og Facebookside.

Mit hjerte banker for at lave fjernsyn, og jeg drømmer om at lave sjove, informerende og veludførte programmer – gerne børne-TV eller livsstilsudsendelser. Jeg kommer oprindeligt fra den lille by Flauenskjold i Vendsyssel, og er nok dét, man kan kalde for en rigtig nordjyde.

Navnet “Rivejernet” er inspireret af en af karaktererne i min yndlings-bogserie Harry Potter, nemlig Rita Rivejern (eller Rita Skeeter, som hun hedder på engelsk). Rita Rivejern er journalist på troldmandsavisen Profettidende, og hun har en tendens til at fordreje sandheden en anelse, så den passer ind i hendes opfattelse af virkeligheden og får mere nyhedsværdi.

Som journalist er Rita Rivejern selvfølgelig ikke et forbillede, men når det handler om blogging, så synes jeg rent faktisk, hun er rimeligt spot on, hende Rita. Her på bloggen vil jeg i hvert fald skrive om MINE tanker og MIN opfattelse af virkeligheden på en måde, så nogle forhåbentlig har lyst til at læse med.

Et rivejern er også synonym for en gimpe eller en heks, og det er måske lige at stramme den for mit vedkommende, hvis jeg selv skal sige det :-)

Billederne på siden er taget med min iPhone 6, og de rigtig flotte af dem (kvalitetsmæssigt, i hvert fald!) er taget af Joakim Brader med et Nikon D800.

Skulle der være brug for det, kan jeg kontaktes på josefinebrader@gmail.com.

Leave a Reply