Weekend i selskab med TopGunn, gode veninder og arbejde

Det er fredag, der er masser af pladser i toget, og en fantastisk weekend venter forude. Og så skal jeg ikke engang helt til Aarhus i dag – min bachelormakker og jeg mødes i Randers og tager på researchtur, og allerede klokken 14 vender jeg snuden mod det nordjyske igen og tager til Aabybro på TV2/Nord, hvor jeg har en vagt i aften. What’s not to like? 

IMG_6405

Tomt tog – et rørende syn

Så skidt med at jeg sov en halv time over her til morgen, at jeg er træt og at vores arbejde med bacheloropgaven er lidt op ad bakke. Fredage kan redde alt. :-)

Jeg er blevet endnu mindre fan af mit plaster i panden siden sidst, jeg skrev om det. Det er begyndt at blive lidt klistret og falde en smule af i den ene side. Jeg mistænker, at der alligevel er kommet vand på det, når jeg har vasket hår, selvom jeg har blæret mig med, at dét kunne jeg i hvert fald godt finde ud af uden at ramme plasteret. Sygeplejersken sagde, at det var bedst, jeg beholdte det plaster på, jeg har på nu, men at jeg godt kunne skifte, hvis det skulle blive vådt.

Problemet er så bare, at jeg kun ejer gule Svampebob Firkant-plastre, og hvis jeg føler, folk kigger på mig nu, hvad vil jeg så ikke føle, hvis jeg render rundt med Svampebob i panden? Jeg kan ikke lige finde ud af, hvad jeg gør… Jeg kunne selvfølgelig også bare købe et nyt plaster.

I morgen skal jeg til TopGunn-koncert! Billetten har jeg fået i fødselsdagsgave af en veninde. Samme veninde, som jeg sidste år drog til København for at se One Direction sammen med. Ja, du hørte rigtigt! Fra Green Day til TopGunn og One Direction – min musiksmag spænder bredt. Jeg kan huske engang, mine veninder og jeg talte om, hvem af os der havde henholdsvis den dårligste og den bedste musiksmag. Jeg rendte med begge titler.

I kø til One Direction-koncert

I kø til One Direction-koncert

Jeg har købt en rigtig fin, sort kjole, som skal luftes i morgen. Hvis jeg skulle bestemme mig for at skifte plasteret, ville sådan en sort kjole også matche et gult plaster fint. Måske skulle jeg gå all in og lægge gul neglelak også?

Jeg håber, jeres weekend er lige så fyldt op med gode sager som min! Om den så står på Topgunn-koncert, familiefødselsdag eller pizza foran fjernsynet 😉

Leave a Reply