Goodbye London!

_JGB9428

Det er utroligt, som jeg kan blive overrasket hver gang over hvor dejlig en by, London er! Jeg er netop landet igen efter endnu en skøn forlænget weekend i den travle by. Vi har shoppet, været til Green Day-musical, set BBC, spist helt fantastisk kage, været på British Museum og været på London By Night-tour på de 3 dage, min farmor, lillebror Joakim og jeg tilbragte der i denne omgang. Billeder siger som sagt mere end ord, so here we go:

IMG_6311

Dét er da en mærkelig sammensætning – kyllingenudler og rødvin til den herlige sum af 65 kroner på flyet. Jeg gad godt vide, hvem der kom i tanke om sådan en menu? Og om nogen køber det?? :-)

IMG_6324

Alt hvad hjertet begærer af julepynt i Selfridges. Jeg kunne have købt det hele med hjem…

IMG_6328

Min flotte fyr af en lillebror 😉

IMG_6339

Dét her er seriøst den bedste kage, jeg nogensinde har smagt! Chili chocolate fondant med honningis og mandariner i appelsinsirup på Chiquito på Leicester Square. Et ord: wauw.

IMG_6341

Joakim var ikke helt lige så heldig som mig med desserten – han bestilte de lækre pandekager med is, han kunne se på billedet i brochuren, uden først at læse, hvad der stod om dem. Han blev derfor slemt, slemt skuffet, da det viste sig, at det altså IKKE var pandekager på billedet, men derimod ovnbagte ananasringe! Selvom de nu smagte udmærket, var det bare helt vildt sjovt, fordi Joakim normalt er ved at løbe skrigende bort ved tanken om frugt. Han spiste nu alligevel halvdelen, så helt dårligt kan det ikke have været.

IMG_6344

Fredag aften så vi musicalen American Idiot, som er baseret på Green Days sange. Som man kan læse om her, er jeg jo stor Green Day-fan og glædede mig som et lille barn til forestillingen. Og hurra – mine forventninger blev indfriet! Er man Green Day-fan, og skal man til London, så synes jeg, man alvorligt bør overveje at runde Arts Theatre tæt ved Leicester Square og bruge et par timer på musicalen, der handler om en gruppe stofmisbrugere i en forstad i USA efter 9/11. Jeg var totalt i rock’n’roll-humør, og dagen efter fik den lidt ekstra med eyelineren og touperingskammen. :-)

IMG_6315

Jeg må jo nok indrømme, at jeg er lidt glad for Primark. Ja, jeg ved godt, at tøjet ikke er i den bedste kvalitet nogensinde, men de har altså bare tit nogle fine og sjove ting alligevel, som for eksempel den her sag, jeg blev nødt til at købe! Man er vel Harry Potter-fan.

IMG_6357

Egentlig spiser jeg normalt ikke ret meget kage, men London-turen var altså en undtagelse. Her er verdens tungeste cheesecake, som jeg kunne klemme en tredjedel ned af. Og så havde jeg endda kvalme efterfølgende – men den var også kæmpe!

IMG_6353

Jeg læser jo til journalist, og min lillebror er i gang med uddannelsen til TV-fotograf, så det var oplagt, at turen gik indenom BBC til en tur rundt i huset. Her så vi TV-studier, var med på sidelinjen til en stor, live radioudsendelse og hørte om arbejdsgangene i huset. Vildt spændende!

IMG_6355

Jeg elsker alt, der glimter, og hvis jeg nogensinde skulle få brug for en el-scooter, kunne man godt drømme lidt om sådan en sag her!

Jeg har desværre ikke nogen billeder fra vores London By Night-tour, men den er også klart anbefalelsesværdig, hvis man vil have et godt overblik over byen og dens seværdigheder. Jeg blev i hvert fald inspireret til, hvad vi skal lave, når turen igen går til London på et tidspunkt! Nu skal søndagen bruges på at kysse på Christian, kigge lidt på bacheloropgave og på at slappe af.

PS. Der kommer Django Unchained kl. 21 på TV2, hvis man er i humør til en spændende film!

Leave a Reply