Hjerteligt velkommen til!

Til blog 1

Jeg har længe tænkt på, at det kunne være sjovt og hyggeligt at have en blog. Et sted, hvor ens tanker kan få frit spil, og hvor man om nogle år kan kigge tilbage på sin helt egen online dagbog.

Hvorfor ikke bare skrive dagbog uden at offentliggøre den? Tja, det kunne jeg vel godt, men sandheden er, at jeg er bange for, at jeg så ville glemme at gøre det. At jeg ville udskyde det, og at der i sidste ende ville blive til i alt tre-fire halvskaldede indlæg.

Når jeg lægger min dagbog online på en blog, indgår jeg en eller anden form for kontrakt med mig selv om, at jeg skal fylde på hele tiden. Ikke fordi, jeg bilder mig selv ind, at mit liv er særlig interessant for andre, men jeg holder selv af at læse andres blogs en gang imellem, så måske min blog ville kunne bidrage med noget, nogle vil kunne relatere til. Ellers så ved jeg i hvert fald, at jeg nok kan regne med 1,5 trofast læser – min mor og min kæreste, når han bliver tvunget til det. :-)

Mit navn er Josefine, jeg er 23 år, bor i Aalborg med min dejlige kæreste Christian, og er om få måneder uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Til februar begynder jeg på mit første ”rigtige” job som journalist på TV2/Nord, hvor jeg også har haft fornøjelsen af at være praktikant i 1,5 år af min uddannelse.

Jeg spiser mere pizza end jeg selv har lyst til at indrømme, jeg elsker at rejse, men er samtidig nok det, man kan kalde for en tryghedsnarkoman. Jeg er lige så forvirret, som det forventes at være, når man er 23 år. Jeg føler mig nogle gange rigtig, rigtig gammel indeni (altså der, hvor man har lyst til at købe et lille hus og få fire børn og tage til forældresamtaler på den lokale skole), mens jeg andre gange føler mig som én på 18 år (der, hvor man danser hele natten på Pigen og Trompeten i Jomfru Ane Gade, for dagen efter at have usigeligt ondt af sig selv, mens man med rystende hænder trykker nummeret på pizza-manden ind, for efterfølgende at tigge og bede sin kæreste om at hente pizzaen, da man under ingen omstændigheder selv er i stand til at forlade matriklen).

Bloggen vil handle om mit liv, mine oplevelser og mine tanker om stort og småt. Jeg håber, du har lyst til at følge med – tak fordi, du kiggede forbi. :-)

Leave a Reply