august 2016 archive

Tak, fordi I læste med!

Jeg har måttet sande, at lysten til at blogge er ebbet ud – efter 60 indlæg har jeg følt, at det har været svært at bidrage med noget nyt. Jeg mister selv lysten til at læse med, når folk ikke har så meget på hjerte og bare blogger, fordi de føler, de skal. Derfor har der været komplet stilhed her på Rivejernet.dk de sidste tre måneder. Og desværre bliver der ved med at være stille. Det har været en fornøjelse at prøve kræfter med at blogge, og det allerbedste har været, når jeg har kunnet se, at folk har gidet læse med.

Det er ikke et endeligt farvel – hvem ved, måske lysten til at blogge pludselig skulle indfinde sig igen?!

Vi slutter lige med en update om, hvad jeg har fået tiden til at gå med de sidste tre måneder:

Christian er blevet færdiguddannet folkeskolelærer og har fået fuldtidsjob, så det blev fejret med 4-retters menu på Mortens Kro. Som jeg har skrevet før, tager vi kun sjældent ud at spise (vi ender i stedet for med gode gamle Sams Barbeque), så det var lidt af en oplevelse. Vi fik selvfølgelig også andet end is og kage 😉

IMG_7841

Vi har længe talt om at tage på en større rejse her i sommeren (Malaysia og Island blev diskuteret om og om igen), men som det fremgår senere, valgte vi at investere pengene i andet end en stor rejse. Derfor nuppede vi i stedet en afbudsrejse til Ialyssos på Rhodos, og her endte vi på et fantastisk dejligt hotel og fik en skøn uge ud af det. :-)

IMG_7925 IMG_7977 IMG_7981

Vi har længe talt om at købe bolig, og her i sommeren faldt vi over det perfekte hus til os. Fra 1. november er vi således bosiddende i Nørresundby med udsigt til at rense tagrender, slå græs og luge ud – og vi glæder os HELT vildt! Hold op, hvor bliver det skønt, selvom vi kommer til at savne vores nuværende lejlighed inde midt i gågaden, hvor vi har boet de sidste tre år.

Our house in the middle of the street.png

IMG_8273

IMG_8270

Min gode kammerat og bachelor-makker Alexander, som jeg har skrevet om nogle gange, blev i løbet af sommeren gift med sin dejlige kæreste, Ida, og det blev fejret. Selvom der stod ned i stænger var det et fantastisk bryllup, og vi fik vist alle noget i øjet i løbet af dagen…

IMG_8100

For første gang i flere år var jeg hverken på arbejde eller ude at rejse, mens der var Grøn Koncert, så mine søde veninder og jeg tog afsted sammen og mødtes med Christian og hans kammerater derinde. SKØN dag!

IMG_8247

Så kom dagene, hvor det berømte og berygtede Pokémon Go kom til verden… Jeg har aldrig rigtig spillet så meget (udover Candy Crush og The Sims, som jeg til gengæld er ret hardcore i), så jeg regnede ikke med, det ville fange mig. Der tog jeg grueligt fejl. På tre uger er jeg nu nået i level 22 og har gået 75,3 kilometer for at fange Pokémon. Det er altså lidt farligt, når man som kærestepar bliver hooked – så kan man godt komme til at bruge meget tid på det, haha 😀 Men vi har da fået gået nogle gode, lange ture (en dag gik vi 23 kilometer), og vi har set dele af Aalborg, vi ikke har set før. Og som I kan se, var der også en Pokémon i studiet:

IMG_8178 IMG_8204

Juli var også måneden, hvor den nye Harry Potter-bog blev frigivet. Harry Potter-fan. som jeg er (bloggens navn taget i betragtning…), stod jeg klar i min Gryffindor-trøje i Arnold Busck lørdag nat klokken 01.01 for at blive blandt de allerførste i verden til at få fingrene i bogen. Bogen er egentlig et manuskript, men det gør intet – jeg kan i hvert fald godt anbefale den!

IMG_8284 IMG_8291

Derudover har de sidste måneder budt på Skanderborg Festival, arbejde, hundehvalpe (følg endelig mine forældres hunde, “Milleapso” på Instagram), veninder, vin og en masse andet. Næste skridt er flytning, og jeg kan næsten ikke vente.

Kan I have det rigtig godt – og igen: tusind tak, fordi I fulgte med her på Rivejernet!